Pakiranje izdelkov

Pri nakupu preko spletne trgovine obstaja določen standard pri pakiranju izdelkov.

Za vsako naročilo dobite škatlo.

V opombi za naročilo lahko navedete, ali imate posebno zahtevo v zvezi z vašim naročilom (dodatno škatlo, vrečka).

Vzdrževanje nakita

Verjamemo, da je nakit namenjen temu, da se nosi. Večina nakita v naši ponudbi zaradi materiala samega ali zaščitne prevleke ne zahteva skoraj nič ali zelo malo nege – samo nosite in uživajte.

Da bo vaš nakit vedno videti čudovito, ga je potrebno sneti pred spanjem ali telesno aktivnostjo. Shranjujte ga ločeno od drugega nakita in s tem preprečite praskanje in drgnjenje nakita.

Izogibajte se stiku z gospodinjskimi kemikalijami in slano vodo, saj to poslabša videz nakita, itd. Lahko pride do oksidacije pri kateri nakit potemni in izgubi sijaj. Nakit polirajte z mehko polirno krpo, da bo bolj sijoč, vendar ne pozabite, da tkanina ne bo odstranila fizičnih poškodb in prask.

 

Če je vaše srebro potemnelo, je najboljši način za čiščenje – poliranje s posebno krpo in uporaba specialnih čistilnih sredstev za srebro, ki so lahko tekoča ali kremasta. Na spletu lahko najdete kar nekaj domačih receptov za čiščenje srebrnih izdelkov, vendar ne pozabite, da je srebro dokaj mehko, močna abrazivna sredstva, kot naprimer zobna ščetka s trdimi ščetinami, ga lahko poškodujejo.